Bloesemremedies

De helende kracht van bloemen

In balans met bloesems

Bloesemtherapie is een verfijnde, natuurlijke genezingsmethode ontwikkeld door de Engelse arts (tevens bacterioloog en patholoog-anatoom) Edward Bach (1886-1936). Uit verschillende bloemen van planten, struiken en bomen maakte hij 38 remedies die je helpen emotioneel in balans te komen en je bewustzijn te ontwikkelen.

Zonder bijwerkingen

Alle remedies helpen om een specifieke negatieve emotionele of psychische gemoedstoestand om te zetten in een positieve. Zo is er een bloesem die je helpt om angst om te zetten in moed, een negatief zelfbeeld naar zelfvertrouwen, het niet op gang kunnen komen naar daadkracht en bitterheid naar (lots)aanvaarding. En nog vele meer.
De remedies hebben geen bijwerkingen en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet.

Wereldwijd ontwikkeld

Vanwege het enorm goede resultaat zijn er – in navolging van dr. Bach – over de hele wereld nog veel meer bloesemremedies ontwikkeld met de bloemen die daar te vinden zijn.  Bijvoorbeeld in Alaska, Californië en Australië Er zijn ook Nederlandse bloesemremedies, ontwikkeld door Bram Zaalberg. Onder andere van de klaproos, het sneeuwklokje en de paarse dovenetel.

De diepere oorzaak

Na jarenlang als arts gewerkt te hebben ging hij steeds meer inzien dat de diepere oorzaak van ziekte die niet op het lichamelijke, maar op het geestelijke vlak gevonden kan worden. Hij gaf zijn succesvolle praktijk in Londen op om in de ongerepte natuur naar geneeskrachtige middelen te zoeken die in staat zouden zijn de ‘onderliggende oorzaken van ziekten’ te genezen.

Je bent van harte welkom!

Bloesemremedies

  • Op afspraak

Tarieven

  • € 65,- per uur