Emotional Freedom Technique

Leven in balans

EFT staat voor: Emotional Freedom Techniques en is een eenvoudig te leren, maar diep werkende methode, die ook heel goed als zelfhulp methode ingezet kan worden.
Met EFT kun je vele zaken aanpakken zoals lichamelijk ongemak, pijn, stress, slapeloosheid, verslaving, beperkende overtuigingen en onzekerheid. Al deze zaken geven uiteindelijk een negatieve emotie en staan je gezondheid in de weg.
Met EFT kun je heftige emoties bedaren, de lading van onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden afhalen en stress in het huidige moment verzachten.

Je issues afpellen

Als je lichamelijk of emotioneel niet lekker in je vel zit is het heel bevrijdend om – met EFT – zelf iets te kunnen doen om weer in balans te komen en daarmee ook je gezondheid te ondersteunen. In plaats van af te wachten tot het weer beter gaat kun je je actief inzetten om een positieve verandering teweeg te brengen.
Door een aantal keer onder begeleiding EFT te doen leer je hoe je het precies toe moet passen en hoe je als het ware je issues ‘af kunt pellen’ om er op die manier steeds vrijer van te zijn en je steeds beter te voelen.

Hoe het gaat in het kort

In het kort komt het er op neer dat je, terwijl je je zoveel mogelijk verbindt met de klacht, emotie of overtuiging waar je last van hebt en die ook hardop benoemt, je op een aantal acupunctuurpunten klopt. Door op die punten te kloppen gaat de energie in de energiebanen (meridianen) beter stromen en klop je als het ware de vastgezette emoties los.
Er is veel onderzoek naar EFT gedaan, waar steeds uit bleek dat de methode snel en effectief werkt.

Je bent van harte welkom!

EFT tijden

  • Op afspraak.

Tarieven

  • € 70,- per uur