Levens-coaching

Voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil leven.

Voor wie?

Levens-coaching? Het klinkt misschien vreemd, maar het kan enorm ondersteunend zijn als een neutraal iemand, zonder oordeel, met je meekijkt naar wat er speelt in je leven. Iemand die je helpt meer inzicht te krijgen in wat je nog tegenhoudt, met je onderzoekt wat er voor nodig is dat te transformeren en je inspireert om stappen te zetten. Leef jij al de beste versie van jezelf?

Doelen helder maken

In een coaching-traject maken we eerst de doelen helder waaraan je wilt werken. Wat wil je bereiken/veranderen in je leven? Wat kost je (te veel) energie? Waar krijg je energie van? Wat is je hartsverlangen?


Plan van aanpak
Die doelen bereik je natuurlijk niet van zelf, daarom maken we samen een actieplan. Als coach help ik je er voor te zorgen dat je actieplan realistisch en haalbaar is. Soms is het mogelijk enorme stappen te zetten, soms werkt het beter om meerdere kleine stappen te zetten op weg naar je doel.

Leer je goede eigenschappen kennen

Onze slechte eigenschappen kennen we vaak maar al te goed, daar lopen we vanzelf tegen aan. Maar ben je je voldoende bewust van de positieve eigenschappen die je ook al in je hebt? Ik help je die te ontdekken zodat je ze in kunt zetten om je doelen te bereiken. Je bewust worden van alle goede kwaliteiten die al tot je beschikking staan is enorm waardevol en geeft een goed gevoel over jezelf.

Uitdagingen
Het leven geeft ons vele uitdagingen. Die uitdagingen lijken ons te beperken, vast te zetten of zelfs ongelukkig te maken. Met behulp van coaching krijg je inzicht in hoe je alle uitdagingen in je leven in kunt zetten om er een bewuster mens door te worden die steeds meer in staat is zijn eigen leven te creëren.

Neem contact op!

Als derde Nederlander ben ik gecertificeerd als Human Potential Coach door het Bulletproof Training Institute. De holistische zienswijze van deze opleiding sluit heel goed aan bij mijn achtergrond als yogadocent en natuurgeneeskundig therapeut en coach. Met meer dan 25 jaar ervaring in lesgeven en het begeleiden van mensen in diverse ontwikkelingsprocessen kijk ik er naar uit om ook jou te kunnen coachen.

Coachingstijden 

  • In overleg

Tarieven Coaching

  •  €75,- per uur.