Levenscoaching

Word de beste versie van jezelf

Van problemen naar uitdagingen

De problemen in je leven kun je ook als uitdagingen leren zien. Die uitdagingen lijken je te beperken, vast te zetten of zelfs ongelukkig te maken. Met behulp van coaching krijg je inzicht in hoe je de uitdagingen in je leven in kunt zetten voor je persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat over het krijgen van meer zelfvertrouwen, het loslaten van de stem in je die maar blijft zeggen dat je niet goed genoeg bent, of het overwinnen van je eigen perfectionisme dat je in de weg staat, persoonlijke begeleiding helpt. Je zult steeds meer in staat zijn om je leven te creëren zoals jij het wilt.

Leer je goede eigenschappen kennen

Onze slechte eigenschappen kennen we vaak maar al te goed, daar lopen we vanzelf tegenaan. Maar ben je je voldoende bewust van de positieve eigenschappen die je ook al in je hebt? Het is enorm belangrijk om die te ontdekken zodat je ze als hulpmiddel kunt gebruiken om weer in beweging te komen, om zaken te veranderen en je doelen te bereiken.

In contact met je innerlijke kracht

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt? Wil je graag meer uit je leven halen? Wil je de beste versie van jezelf worden? Als je weer in je kracht staat is dat allemaal mogelijk. Die kracht zit al in je, ik help je graag je met die innerlijke kracht weer te verbinden.

Waar wil je naar toe?

Wat wil je bereiken/veranderen in je leven? Waar krijg je energie van? Wat kost je energie? Wat is je hartsverlangen? Als coach ondersteun ik je in het krijgen van helderheid daarover en het bereiken van je doelen. Daarvoor maken we en actieplan met stappen die haalbaar zijn. Soms is het mogelijk enorme stappen te zetten, soms werkt het beter om meerdere kleine stappen te zetten op weg naar je doel.
Ik ben gecertificeerd als “Human Potential Coach” door  het Bulletproof Trainings Institute. De holistische zienswijze van deze opleiding sluit heel goed aan bij mijn achtergrond als yogadocent, Helende Reis therapeut en natuurgeneeskundig therapeut.
Met 29 jaar ervaring in lesgeven en het begeleiden van mensen kijk ik er naar uit om ook jou te kunnen coachen om bewuster, blijer en meer ontspannen je leven te leven.

Neem gerust contact op!

Levenscoaching tijden

  • In overleg

Tarieven Levenscoaching

  • € 65,- per uur