Life Coaching

Word de beste versie van jezelf

Het leven kent vele uitdagingen

 Op een gegeven moment kun je het gevoel hebben vast te zitten of niet te weten welke richting je op moet gaan. Er kunnen dingen spelen waar je onzeker van wordt en keuzes op je pad komen die lastig zijn om te maken.

Het kan enorm ondersteunend zijn als een iemand – zonder oordeel – met je meekijkt naar wat er speelt in je leven. Iemand die je helpt te onderzoeken wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. Je krijgt meer inzicht in zaken die je tegenhouden en wat er voor nodig is die te transformeren. Zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Doelen helder maken

In een coaching-gesprek of -traject maken we eerst de doelen helder waaraan je wilt werken. Wat wil je bereiken/veranderen in je leven? Wat kost je (te veel) energie? Waar krijg je energie van? Wat is je hartsverlangen?
Door dieper op deze vragen in te gaan komen er meestal ook een aantal beperkende overtuigingen omhoog waarvan je je wellicht niet realiseerde dat je ze had. Door je je er bewust van te zijn is het mogelijk je los te maken van deze belemmerende denkbeelden. Dat geeft een gevoel van opluchting en bevrijding.

Stappen zetten

Als life-coach inspireer ik je om stappen te zetten om het resultaat te bereiken dat jij wenst. Samen maken we een actieplan.
Ik help je er voor te zorgen dat je actieplan realistisch en haalbaar is. Soms is het mogelijk enorme stappen te zetten, soms werkt het beter om meerdere kleine stappen te zetten op weg naar je doel.

Leer je goede eigenschappen kennen

Onze slechte eigenschappen kennen we vaak maar al te goed, daar lopen we vanzelf tegen aan. Maar ben je je voldoende bewust van de positieve eigenschappen die je ook al in je hebt? Ik help je die te ontdekken zodat je ze in kunt zetten om je doelen te bereiken. Je bewust worden van alle goede kwaliteiten die al tot je beschikking staan is enorm waardevol en versterkt je zelfvertrouwen.

Je bent van harte welkom!

Life Coaching

  • Op afspraak

Tarieven

  • € 70,- per uur