Massage
Om een diepe ontspanning te ervaren

Diepe ontspanning

Al eeuwenlang en in vele culturen worden Reflexologie en Massage ingezet om de gezondheid te verbeteren. Het helpt bij het ontgiften van het lichaam, vermindert vele pijnklachten, maakt je gewrichten soepeler en je spieren meer ontspannen. Ook stimuleert het de bloedcirculatie, ontspant het zenuwstelsel en heeft een balancerend effect op de hormoonhuishouding.
Maar het effect van massage gaat veel verder dan alleen de voordelen die het heeft voor je lichaam en je gezondheid, het geeft ook een diepe, helende ontspanning. Aanraking voedt je lichaam en je geest.

Deep tissue massage

Bij een deep tissue massage wordt er rustig, maar krachtig gemasseerd. Niet alleen spieren worden behandeld, maar ook het bindweefsel. De behandeling heeft een diepe uitwerking op het lichaam en kan bij veel (chronische) pijnklachten worden ingezet en ook om blessures te helpen herstellen. Er zijn talloze redenen waardoor spieren kunnen verkrampen en bindweefsel kan verstijven, waaronder te weinig beweging, maar ook spanning, stress en piekeren kunnen daartoe bijdragen. Hoewel de massage als wat gevoelig ervaren kan worden, geeft het een zeer aangenaam gevoel van ruimte en ontspanning.

Bindweefselmassage gezicht

Het onderhuidse bindweefsel wordt hierbij losgemaakt. Dit is een natuurlijke manier om de huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding en activeert de stofwisseling zowel van de huid als het onderhuidse bindweefsel en de gezichtsspieren. Deze speciale massagetechniek heeft en positief effect op de stevigheid van de huid, ontstekingen verminderen en je huid krijgt een mooie teint. Bij (chronische) holteontstekingen (sinusitis) kan het verlichting geven van de pijn.

Massage tijdens zwangerschap

Zwangerschapsmassage is een natuurgeneeskundige behandeling om je lichaam tijdens je zwangerschap te ondersteunen. Je zwangerschap is een periode waarin er veel gebeurt in je lichaam. Zo worden onder invloed van hormonen je gewrichtsbanden wat losser. Je kunt last krijgen van je nek en schouders, je rug, je bekken of je heupen. Ook kun je vocht vasthouden, spierkrampen krijgen en slecht slapen. Massage verlicht het ongemak van deze klachten. Daarnaast is ontspanning tijdens je zwangerschap ook van groot belang. Massage geeft een diepe ontspanning waardoor je prettig in je vel komt te zitten.

Massage voor kinderen

Massage biedt een kind een moment van rust en ontspanning in deze wereld waarin er zo veel prikkels zijn en er zo veel eisen aan hen gesteld worden. Kinderen zijn dol op aanraking en massage geeft hen de gelegenheid om even helemaal niets te hoeven doen, ze hoeven er alleen maar te zijn. Ze geven zich dan steeds meer over aan een ontspanning waarmee ze vervolgens in het dagelijkse leven makkelijker verbonden blijven.

Je baby masseren

Als je kindje tussen de 6 weken en 9 maanden oud is, is het mogelijk een cursus babymassage te volgen. Of een aantal privélessen te nemen, eventueel samen met je partner. Je baby masseren is niet alleen leuk om te doen, maar ook heel goed voor de ontwikkeling van je kindje. Het heeft een positieve uitwerking op diverse lichaamsfuncties en verhoogt de afweer tegen ziekten.

Je bent van harte welkom!

Massage tijden

  • Op afspraak

Tarieven

  • € 70,00 per uur
    € 52,50 per drie kwartier
    € 40,00,- per 34 minuten
    € 35,00 per half uur