Quantum-Touch

Handen die Helen

Quantum-Touch®

Quantum-Touch is een energetische methode die het zelf-genezend vermogen van het lichaam versterkt. Quantum-Touch werkt met levensenergie. Bij de Yoga wordt deze energie Prana genoemd en in de Traditionele Chinese Geneeskunde noemen ze het Qi.
Via mijn handen bied ik je lichaam deze levensenergie aan, waar jouw lichaam op mee kan gaan trillen/resoneren en zo zichzelf kan genezen. De behandeling kan ook op afstand gegeven worden.
Lichamelijke, emotionele of mentale klachten geven aan dat er een verstoring is van de balans. De behandeling is erop gericht om die balans weer te herstellen en lichaam en geest zelfs in een optimale balans te brengen.

 

Quantum-Coach

Ik ben tot Quantum-Coach opgeleid door Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst van QTouch Trainingen in Noord Holland.
Behalve Quantum-Touch beschik ik als Quantum-Coach ook over diverse aanvullende tools om samen met jou te werken aan wat er voor nodig is om helemaal in balans te komen. Zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel. Omdat deze aspecten nu eenmaal niet te scheiden zijn, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De aanraking met mijn handen is zacht en mijn cliënten ervaren vrijwel altijd een diepe prettige ontspanning tijdens de behandeling.

Verbeter je gezondheid

De klachten die je met Quantum-Touch en Quantum-Coaching aan kunt pakken zijn heel divers. Zowel lichamelijke problemen als rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en andere pijnen, huid- en spijsverteringsproblemen reageren over het algemeen heel goed op de behandeling. Maar ook emotionele en mentale thema’s en niet ondersteunende overtuigingen kunnen erdoor losgelaten worden. Daarom kun je met Quantum-Coaching ook een enorme sprong maken in je persoonlijke ontwikkeling.

De invloed van emoties

Om van lichamelijke klachten af te komen kan het soms nodig zijn om te onderzoeken of er emotionele oorzaken zijn die mede een rol spelen en mogelijk het herstel in de weg staan. Als dat het geval is, kan Quantum-Coaching je ondersteunen deze emoties alsnog te verwerken zodat ze niet meer belastend zijn. Quantum-Touch en Quantum-Coaching werken met diverse technieken om de oorzaak van het probleem te kunnen achterhalen en om de lading daarvan te neutraliseren.

Quantum-Allergy®

Quantum-Allergy is een methode om te onderzoeken welke allergieën, overgevoeligheden en andere zaken verstorend werken op je hele systeem. Door dit te achterhalen en te “resetten” herstelt de balans en kunnen klachten verdwijnen.
Het bestaan van voedsel allergieën en intoleranties is over het algemeen wel bekend, maar er is veel meer waardoor je uit balans kunt raken. Bijvoorbeeld medicatie, supplementen, wasmiddelen, make-up, geuren, bepaalde geluiden, bepaalde bewegingen en zelfs weersomstandigheden. Ook emoties en overtuigingen kunnen een negatief effect op de balans hebben en daarmee je evenwicht verstoren, waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan. Het uittesten wordt gedaan spiertesten (Kinesiologie) en het “resetten” met een lichte massage op bepaalde punten. Je lichaam kan daardoor weer normaal reageren op datgene waardoor je balans eerder werd verstoord.

Gevolgde Quantum-Touch trainingen

Quantum-Touch Level 1
Quantum-Touch Level 2
Quantum-Touch Supercharging
Self Created Health
Manifesting Miracles
Quantum-Allergy Level 1
Quantum-Allergy Level 2
Quantum-Share

Vergoeding door zorgverzekering

Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de behandeling door de meeste zorgverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Neem gerust contact op!

Quantum-Touch tijden

  • In overleg

Tarieven Quantum-Touch

  • € 70,00 per uur
    € 52,50 per drie kwartier
    € 40,00,- per 34 minuten
    € 35,00 per half uur