Testimonials

Ik ben een 74 jarige  man en heb een helende reis gedaan o.l.v. Daantje Linschoten in Bilthoven.
Ik heb dit gedaan omdat ik steeds dezelfde patronen van angst en  verlaten worden in mijn leven en huwelijk tegen kwam. Ik reageerde heftig op deze emoties.
Als klein kind van 2 ½ jaar ben ik bij mijn opa gebracht,  wsch. omdat mijn moeder voor de 4e keer een kind kreeg. Mijn opa had open tuberculose en heeft mij besmet. Dus eerst naar het ziekenhuis en toen naar het sanatorium in Harderwijk. Totaal zo’n 3 jaar weg. Penicilline was mijn redding. Toen ik weer thuis was, moest ik verder aansterken. Er was weinig aandacht voor mij, want er waren ondertussen 4 kleine kinderen thuis ( 2 iets grotere broers en 1 baby).  En er zouden er nog 6 worden geboren, de 7e   zwaar gehandicapt. En een vader die zijn kinderen, waaronder ik, mishandelde.
In mijn helende reis ben ik zoek gegaan naar de kleine, eenzame  “Dickie” , ( ik ontmoette hem ook echt)  en hem in liefde tot mij genomen en in mijn buik bewaar ik hem. Dat voelt echt te gek! Hij is hier veilig en ik “waak” over hem. Ook heb ik mijn vader ontmoet, met hem in gesprek gegaan en hem als volwassene/ gelijke  gevraagd waarom hij zo bruut deed en mij en de anderen sloeg en trapte. Dan merk je dat hij dat eigenlijk niet wist. Ook zijn vader was een bruut. Ik heb hem de verantwoordelijkheid over zijn daden terug gegeven en daarna vergeven.  Dat voelt ook fijn. De wrok en haat vloeit weg. Ik hoef dat niet meer te voelen. Zo ruim je een heleboel emoties in je verleden op. Hoef niet meer in mijn schulp te kruipen en ervaar het leven ( met mijn vrouw) als een stuk aangenamer.
Dick

Reflexologie en massage:

Na een massage van Daantje voel ik me altijd lichter. Alsof ik mijn lichaam van een last heb ontdaan. Soms ontdek ik pas als ik op de massagetafel lig hoe nodig het was. Dat er ergens een plek blijkt die heel erg overbelast is. Soms geeft mijn lijf het zelf al duidelijk aan. Daantje vraagt ook altijd of er een plek is die aandacht nodig heeft. Dat is fijn, want aandacht van Daantje doet wonderen!
Manon van Wijnen, communicatieadviseur bij HDI

Dankzij de massages van Daantje verdwijnt de pijn die ik met regelmaat ervaar aan mijn nek en schouders. Daantje weet exact de pijnpunten te vinden en deze zeer op zeer deskundige en prettige wijze te behandelen. Ik kan een behandeling bij Daantje aan iedereen aanraden die op zoek is naar verlichting van pijn en ontspanning van lichaam en geest”.
Sarah Hendriks

Mijn voeten werden gemasseerd met veel zorgvuldigheid en zorg. Het was alsof ik me weer kon verbinden met mijn lichaam en met de omgeving. Het ontspannen gevoel heeft de rest van de dag aangehouden en voelde als een weldaad.    Annelies

Mijn ademhaling werd dieper en rustiger tijdens de voetreflexologie behandeling. Voelt ook alsof spanning die in de rest van mijn lijf zit via de voeten weg kan vloeien.    Mieke

Als gevolg van een (stenose) operatie was het contact met mijn voeten verstoord. Daantjes voetreflexologie helpen mij bijzonder en verrassend goed om dit te herstellen en daar ben ik dankbaar voor.    Anna

Yoga:

Yoga geeft mij rust in mijn hoofd. Het geeft ontspanning het doet mijn lichaam goed, ik voel meer flexibiliteit. Het is ook heerlijk om even uit mijn drukke gezin met kleine kinderen te kunnen stappen. Het is een cadeautje voor mijzelf.
Betty Tapia, student en therapeut Cursus In Wonderen

Nu de Yoga lessen – door de Coronamaatregelen – online gegeven worden doe ik 5 keer per week mee. Dat geeft me heel veel energie en vitaliteit. Mijn spieren worden steeds soepeler en ik beweeg me makkelijker. Dat merk ik aan van alles. Schoonmaken in de hoekjes vind ik helemaal geen punt meer, ik duik er zo in ondanks mijn leeftijd (70 jaar). Het is net of oude stoffen uit mijn lichaam gaan. Afvalstoffen? Ik voel me zo veel beter!
Gerritje

Behalve dat yoga ontspannend is voor je lichaam vind ik de sociale contacten ook heel fijn. Als je jarenlang yoga doet met (ongeveer) dezelfde groep dan leef je je leven met elkaar mee.
Sita, 19 jaar op les.