Voetreflexologie

In balans door voetmassage

Voeten als spiegel van het lichaam

Ieder deel van  je lichaam en al je organen hebben een corresponderend deel op je voeten. Het masseren van een bepaalde zone op de voeten heeft dan ook een effect op het corresponderende deel van het lichaam. Daarom kun je via de voeten het hele lichaam behandelen. De massage herstelt de balans en versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Een eeuwenoude methode

Al eeuwenlang en in veel landen (waaronder China, India en Japan) wordt voetreflexologie met veel succes ingezet om de gezondheid te bevorderen. Ook in het Westen wordt deze effectieve methode steeds meer hiervoor ingezet.

Diepe ontspanning

De behandeling geeft je een diepe, helende  ontspanning. In de tijd waarin we leven is dit belangrijker dan ooit. De ontspanning kun je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk voelen. Voetreflexologie helpt je om emotioneel meer in balans te zijn.
Sommige punten op de voeten kunnen gevoelig zijn, maar de massage wordt over het algemeen als heel prettig en rustgevend ervaren.

Behandeling van klachten

Voetreflexologie kan ingezet worden bij veel verschillende klachten. Zo zijn er onder andere  speciale massages voor het spijsverteringssysteem, de luchtwegen, spieren en gewrichten, ter ondersteuning van het lymfesysteem en om het immuunsysteem te versterken.
Indien gewenst kan een behandelplan worden opgesteld om een bepaalde klacht te behandelen.

Westerse en Chinese reflexologie

Ik ben opgeleid in zowel de Westerse als de Chinese voetreflexologie. De combinatie van beide invalshoeken geeft de behandelingen extra diepgang.

Vergoeding door zorgverzekering

Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de behandeling door de meeste zorgverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed.

.

Wat cliënten ervaren bij een voetreflex behandeling:

De behandeling was heel prettig en geeft een gevoel van ontspanning en doorstroming in mijn hoofd.  Gaat nog steeds door na de behandeling. Petra.

Mijn ademhaling werd dieper en rustiger. Voelt ook alsof spanning die in de rest van mijn lijf zit via de voeten weg kan vloeien. Annelies

Als gevolg van een (stenose) operatie was het contact met mijn voeten verstoord. Daantjes behandelingen helpen mij bijzonder en verrassend goed om dit te herstellen. Daar ben ik dankbaar voor. Anna

“Na de behandeling was mijn hoofdpijn weg”

De behandeling is heerlijk ontspannend en professioneel. Daantje kan goed uitleggen welke punten in je voet met welke organen zijn gelinkt en welke werking er dus van de massage uit gaat. Eva

Super relaxerend, Na de behandeling was mijn hoofdpijn weg. Paul

Neem gerust contact op!

Voetreflexologie tijden

  • In overleg

Tarieven Voetreflexologie

  • € 65,- per uur
  • € 48,75 per drie kwartier
  • € 32,50 per  half uur